Industrial IT maakt software om uw proces te verbeteren. Hierbij wordt veelvuldig gekoppeld aan Exact Online. Exact Online is een online ERP systeem waar bijvoorbeeld de boekhouding in kan worden bijgehouden. Ook uw voorraadbeheer kunt u prima bijhouden in Exact Online. Industrial IT heeft een aanvulling gemaakt op Exact Online voor het real-time bijhouden van uw voorraad met uw smartphone, tablet of pc. Met een industriële barcodescanner kunt u razendsnel uw verkooporders picken en uw inkooporders binnenboeken in Exact Online. Hiermee bespaart u kostbare tijd en heeft u altijd en overal real-time inzicht in uw actuele voorraad.

Exact Online

Exact Online Barcode Scan App

Beheer simpel en snel uw voorraad met de Exact Online Barcode Scan App op uw smartphone, tablet, pc of industriële barcodescanner.

De Barcode Scan App is gemakkelijk in gebruik en daardoor blijft de geregistreerde voorraad actueel en is er geen verschil met de actuele voorraad in uw magazijn. Hierdoor weet u altijd en overal exact welke producten er in uw magazijn aanwezig zijn. Hierdoor kunt u uw klanten beter informeren over levertijden.

Koppel uw smartphone of tablet met een bluetooth barcode scanner om snel en accuraat barcodes te scannen. Met een industriële barcode scanner heeft u een betrouwbare oplossing die geschikt is voor gebruik in alle omstandigheden. Scan uw binnenkomende goederen en boek ze real-time binnen in uw administratie. En verwerk razendsnel verkooporders met barcode scanning. Zo bent u er zeker van dat u precies de juiste producten uitlevert aan uw klanten.

Lees verder….